Vessapassipaikat Huoletissa

Huoleti on vertaistukea mahdollistava sovellus, ja marraskuun lopulla Huoletista löydät myös Vessapassipaikat! Huoleti on tällä hetkellä tarjolla Vessapassi-järjestöistä vain Crohn ja Colitis ry:llä, eli suolistosairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen.

Vessapassi on muun muassa Crohn ja Colitis ry:n jäsenetu, ja se löytyy jäsenkortin kääntöpuolelta. Vessapassin tarkoituksena on helpottaa suolistosairauksia sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. Sairauden ikävimpiin oireisiin voi kuulua kymmenet WC-käynnit vuorokaudessa, ja kun tarve päästä vessaan iskee, ei sitä ole aikaa etsiä. Huoletin karttanäkymässä näkyvät Vessapassipaikat helpottavat sairastavien elämää, ja rohkaisee liikkumaan kodin ulkopuolelle.

Huoleti on tukiverkosto taskussasi.

–  Luo verkostosi! Huoletin avulla löydät IBD:tä tai muita suolistosairauksia sairastavia. Hae ja keskustele samassa tilanteessa olevien kanssa tai tarjoa vertaistukea muille. Kutsu myös läheiset kulkemaan vierelläsi. IBD:tä tai muita suolistosairautta sairastavia saapuu palveluun eri tahoilta marraskuussa sekä joulukuussa 2018.

–  Löydä Vessapassi! Huoletin avulla löydät WC:t, joissa käy Vessapassi. Itse Vessapassin saat liittymällä Crohn ja Colitis ry:n jäseneksi osoitteessa ibd.fi.  Vessapassin löydät sovelluksen karttanäkymästä marraskuun loppupuolella.

–  Keskustele vapaaehtoisten kanssa! Haluatko jutella Crohn ja Colitis ry kouluttamien vapaehtoisten kanssa? Vapaehtoiset tulevat ohjelmaan mukaan helmikuun 2019 aikana

Saat palvelun ilmaiseksi käyttöösi koodilla: 2U4BM7M9

Koodi on voimassa 30.6.2019 asti.

Last modified 28.11.2018