Medialle

Crohn ja Colitis ry:llä on tarjota haastateltaviksi eri suolistosairauksia sairastavia henkilöitä. Jokaisen sairastavan tarina on erilainen, sillä suolistosairaudet ovat yksilöllisiä. Haastattelupankistamme löytyy henkilöitä, jotka ovat valmiita kertomaan todellisia tarinoita ja kokemuksia sairauden kanssa elämisestä. Haastateltavamme ovat pääsääntöisesti aina valmiita esiintymään jutussa omalla nimellä ja omilla kasvoillaan.

Sairastavien henkilöiden lisäksi meillä on joukko terveydenhuollon asiantuntijoita, joita voimme pyytää haastateltaviksi tai tarkistamaan jutun faktatiedot.

Tavoitteenamme on lisätä tietoisuutta niin suolistosairauksista kuin myös niiden vaikutuksesta sairastavien elämään. Suolistosairauksilla on myös yhteiskunnallista vaikutusta. Kannustamme avoimeen, oikeen tietoon perustuvaan keskusteluun.

Jos haet haastateltavaa, ole yhteydessä Crohn ja Colitis ry:n viestintäpäällikkö Renja Nikulaan renja.nikula(a)ibd.fi / 040 632 6622.

Sairastava! Haluatko ilmoittautua haastateltavapankkiimme? Ole yhteydessä viestintäpäällikkö Renja Nikulaan! renja.nikula(a)ibd.fi / 040 632 6622.