Huoleti

Huoleti on vertaistuen mahdollistava mobiilisovellus huolestuneelle ja hänen läheisilleen. Huoletin avulla löydät muita samassa elämäntilanteessa olevia ja voit jakaa tunteita ja kokemuksia yhdessä muiden kanssa. Huoletin avulla avun pyytäminen ja tarjoaminen on helppoa. Voit kutsua läheiset kulkemaan rinnallasi ja antaa heille mahdollisuuden olla tukenasi silloin, kun sitä itse haluat. Huoletista voit löytää keskustelutueksi myös Crohn ja Colitis ry:n koulutettuja vertaistukihenkilöitä. Huoleti on turvallinen käyttää ja se on taskussasi aina mukana.

Huoletin avulla voit esimerkiksi:

  • Luoda verkostoja! Huoletin avulla löydät IBD:tä tai muita suolistosairauksia sairastavia. Keskustele samassa tilanteessa olevien kanssa ja luo oma vertaisverkostosi. Kutsu myös läheiset tukiverkostoosi kulkemaan vierelläsi.
  • Löytää Vessapassin! Huoletin avulla näet listassa ja kartalla yritykset ja toimipisteet, joissa käy Crohn ja Colitis ry:n Vessapassi. Itse Vessapassin saat liittymällä Crohn ja Colitis ry:n jäseneksi. WC:t löydät sovelluksen vertaistukiosiosta lisäpalveluiden alta.
  • Keskustella vertaistukihenkilön kanssa! Haluatko jutella Crohn ja Colitis ry kouluttamien vertaistukihenkilöiden kanssa? Koulutetut vertaistukihenkilöt löydät sovelluksen vertaistukiosiosta.

Aloita Huoletin käyttö lataamalla sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta. Huoleti on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille.

Saat palvelun ilmaiseksi käyttöösi koodilla: 2U4BM7M9

Koodi on voimassa 31.12.2019 asti.

Saat palvelun käyttöösi maksutta tästä.

Last modified 25.2.2019