Huoleti

Huoleti on vertaistukea mahdollistava mobiilisovellus huolestuneelle ja hänen läheisilleen. Sen avulla löydät muita samassa elämäntilanteessa olevia ja voit jakaa tunteita ja kokemuksia yhdessä muiden kanssa. Huoleti -sovellus tarjoaa välineen, jolla sairastunut voi pyytää apua, ja jonka avulla läheiset ja vapaaehtoiset voivat tarjota apuaan. Kutsu läheiset kulkemaan vierelläsi ja anna heille mahdollisuus olla tukena arjessasi. Huoletista voit löytää tueksesi myös Crohn ja Colitis ry:n koulutettuja vapaaehtoisia. Huoletilla avun pyytäminen ja antaminen on helppoa.  Se on turvallinen, ja taskussasi aina mukana.

Huoletin avulla voit esimerkiksi:

  • Luoda verkostosi! Huoletin avulla löydät IBD:tä tai muita suolistosairauksia sairastavia. Hae ja keskustele samassa tilanteessa olevien kanssa tai tarjoa vertaistukea muille. Kutsu myös läheiset kulkemaan vierelläsi.
  • Löytää Vessapassin! Huoletin avulla löydät WC:t, joissa käy Vessapassi. Itse Vessapassin saat liittymällä Crohn ja Colitis ry:n jäseneksi.  Vessapassin löydät sovelluksen vertaistukiosiosta lisäpalveluiden takaa.
  • Keskustella vertaistukihenkilön kanssa! Haluatko jutella Crohn ja Colitis ry kouluttamien vapaehtoisten vertaistukihenkilöiden kanssa? Yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset vertaistukihenkilöt löydät sovelluksen vertaistukiosiosta.

Huoletin käyttö alkaa sovelluksen lataamisesta puhelimesi sovelluskaupasta. Huoleti toimii mobiililaitteilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmillä.

Saat palvelun ilmaiseksi käyttöösi koodilla: 2U4BM7M9

 

Koodi on voimassa 30.6.2019 asti.

Last modified 11.2.2019