#tarroitakesälomasi-kampanja

Kesä ja kesälomat lähestyvät! Oletko valmis ottamaan vastaan kesälomahaasteen? Osallistu #tarroitakesälomasi-Vessapassikampanjaan (1.6.–31.8.), jonka tavoitteena on lisätä  Vessapassin tuntemusta sekä esteettömien WC-tilojen määrää.

Toivomme, että viet kesälomasi aikana Vessapassin ilosanomaa eteenpäin ympäri Suomen. Voit viedä Vessapassitarroja ja -esitteitä esimerkiksi Seinäjoen Tangomarkkinoille, rovaniemeläiseen kahvilaan tai ihan vain läheiseen kantakauppaasi. Mukaan tarvitset iloista ja avointa mieltä sekä Vessapassitarrat ja -esitteet.

Onnistuneen Vessapassivärväyksen jälkeen julkaise yrityksen nimi ja mahdollinen kuva Vessapassitarrallisesta ovesta Facebookin #tarroitakesälomasi-sivulla tai muissa sosiaalisen median kanavissa, jotta muutkin saavat tietää! Käytä julkaisuissa aina tunnistetta #tarroitakesälomasi. Ellet halua olla omalla nimelläsi esillä, voit myös lähettää yksityisviestin kampanjan Facebook-sivulla. Teemme julkaisun puolestasi. Voit seurata kampanjaamme ja muiden kesälomalaisten suunnitelmia sosiaalisen median eri kanavissa tunnisteella #tarroitakesälomasi.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkinto kampanjan loppuessa.

Voit tilata Vessapassiesitteitä ja -tarroja osoitteesta vessapassi(a)ibd.fi tai vaihtoehtoisesti oman yhdistyksesi yhteyshenkilöltä. Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota rohkeasti yhteyttä.

Sinut on haastettu!

Last modified 30.5.2017