Tukea Perheille -hanke

Crohn ja Colitis ry aloitti kolmivuotisen Tukea Perheille -hankkeen toukokuussa 2018.

Tukea Perheille -hankkeen tarkoituksena on tukea IBD:tä sairastavien lasten ja nuorten sekä heidän lähipiirinsä arkea tiedottamalla, antamalla mahdollisuuksia vertaistukeen sekä tuottamalla materiaalia niin sähköisessä kuin painetussa muodossa.

Hankkeen toiminta ja materiaalit tukevat koko perhettä lapsen ja nuoren sairastumisvaiheessa sekä elämän taitekohdissa, kuten päiväkodin tai koulun alkaessa, murrosiässä sekä siirryttäessä aikuisten puolelle sairaanhoidossa.

Päivitämme tietoa näille sivuille hankkeen edetessä, pysy siis kuulolla!

Toiveita, ideoita ja kysymyksiä hankkeen toiminnasta voi lähettää hankevastaava Leena Tuutijärvelle: leena.tuutijarvi(a)ibd.fi, 040 670 8628.

 

Ajankohtaista

Perhetapaaminen Oulussa to 1.11. klo 17.30-19.30 on suunnattu IBD:tä sairastaville lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan vertaisia ja viettämään kiva ilta yhdessä!

Aloitamme yhteisellä kokoontumisella klo 17.30 Oulun keilahallilla (Isokatu 97, 90120 Oulu). Lapsille ja nuorille on luvassa kivaa tekemistä keilauksen ja muiden pelien merkeissä, ja vanhemmille on omaa ohjelmaa. Osallistuminen on maksutonta, tarjoamme kahvia/teetä, mehua ja pientä suolaista.

Ilmoittautua voi 23.10. saakka.

Ilmoittaudu mukaan täältä >>

Lähetämme ilmoittautuneille tarkempaa tietoa tapaamisesta sähköpostitse lähempänä tilaisuutta.

Lisätietoa voi kysyä Tukea Perheille -hankevastaavalta: leena.tuutijarvi@ibd.fi

Last modified 15.10.2018