Tukea Perheille -hanke

Crohn ja Colitis ry aloitti kolmivuotisen Tukea Perheille -hankkeen toukokuussa 2018. Hankkeen tarkoituksena on tukea IBD:tä sairastavien lasten ja nuorten sekä heidän lähipiirinsä arkea. IBD:tä sairastavien lasten ja nuorten määrä kasvaa jatkuvasti, joten on erityisen ajankohtaista panostaa perheiden hyvinvointiin.

Perheiden tukemiseksi:

Tuotamme materiaalia

  • Muun muassa ensitietopaketti perheille diagnoosin yhteydessä, materiaalia vanhemmille, sairastavalle lapselle, sisaruksille ja muille läheisille niin sähköisessä kuin painetussa muodossa. Tietoa materiaaleista löydät täältä>>

Tarjoamme vertaistukea

  • Järjestämme perhetoimintaa kasvokkain ja verkossa, ja luomme toimintamalleja, joilla perheet saavat tukea lapsen sairastumisen eri vaiheissa.
  • Ajankohtaiset tapahtumat löydät täältä>>

Lisäämme tietoisuutta IBD:stä

  • Neuvoloissa, päiväkodeissa, kouluissa ja suuren yleisön keskuudessa.

Hankkeen toiminta ja materiaalit tukevat koko perhettä lapsen ja nuoren sairastumisvaiheessa sekä elämän taitekohdissa, kuten päiväkodin tai koulun alkaessa, murrosiässä sekä siirryttäessä aikuisten puolelle sairaanhoidossa.

Päivitämme tietoa näille sivuille hankkeen edetessä, pysy siis kuulolla!

Toiveita, ideoita ja kysymyksiä hankkeen toiminnasta voi lähettää hankevastaava Leena Tuutijärvelle: leena.tuutijarvi(a)ibd.fi, 040 670 8628, tai sivun alaosan palautelomakkeella.

Last modified 26.4.2019