Kaiken kansan Särkänniemi-päivä

Tule viettämään kesän parasta päivää Särkänniemeen 17.8.!

Crohn ja Colitis ry tarjoaa pääsyn Särkänniemeen lauantaina 17.8. etuhintaan 30 € / 25 € lippu (yli 120cm / alle 120cm)! Porttihinnat kesällä 2019 ovat 47 € / 42 €.
Etuhintaiset rannekkeet ja koko hulvaton Särkänniemi-päivä on tarkoitettu kaikille – pakkaa mukaan siis kaverit ja kaimat, mummot ja vaarit, äidit ja isät, vaikka koko suku! Pääset samalla rannekkeella kaikkiin kohteisiin (Akvaario, Planetaario, Koiramäki ja Näsinneulan näkötorni) ja sallittuihin huvilaitteisiin.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu! Varaa rannekkeet itsellesi ilmoittautumalla mukaan viimeistään 31.7. Ilmoittautumiseen >>

Huom! Ilmoittautuminen on sitova! Voit samalla ilmoittautumisella varata useamman rannekkeen. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse laskun, jonka tulee olla maksettuna viimeistään 7.8.

Rannekkeita luovutetaan klo 12 alkaen yhdistyksen infoteltalla, joka sijaitsee huvilaitealueella, Rekkarallia vastapäätä.

Perheille, joissa lapsi sairastaa, järjestetään vertaistapaaminen Särkänniemen Koiramäellä klo 11–12:30. Ilmoittaudu mukaan ranneketta varatessasi!

Last modified 15.8.2019