IBD-Ninja tapaaminen 2019

IBD-Ninja tapaaminen elokuussa Särkänniemi-päivän yhteydessä!

Valtakunnallinen IBD-Ninjojen tapaaminen järjestetään 16. – 17.8. Varalan Urheiluopistossa Tampereella. Perjantai-iltaa vietetään yhteisen mukavan tekemisen parissa, ja lauantaiaamupäivän jälkeen siirrytään Varalasta Särkänniemeen viettämään iloista Särkänniemi-päivää.

Aloitamme viikonlopun perjantaina noin kello 16.00, ja päätämme yhteisen leiriosuuden Varalassa lauantaina lounaan jälkeen noin kello 12.00. Varalasta siirrymme yhdessä Särkänniemeen. Särkänniemessä voi hurvitella omaan tahtiin, jonka jälkeen viimeistelemme IBD-Ninja tapaamisemme vielä yhdessä Särkänniemessä kello 17.00.

Majoitus on kahden hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Tuttuun tapaan tapaamiseen ovat tervetulleita IBD-Ninjojen lisäksi heidän kaverinsa tai sisaruksensa (1 kaveri/sisarus IBD-Ninjaa kohti).

Ilmoittaudu tästä viimeistään 10.7.! Tapaamisen hinta on 30€, ja se sisältää majoittumisen ja ruokailut Varalassa sekä rannekkeen Särkänniemeen! Ilmoittauduthan pian, sillä paikkoja on rajatusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. HUOM! Jokaisen henkilön on tehtävä oma ilmoittautumisensa!

Yhdistyksen ilmoittautumis- ja peruutusehtojen mukaan maksuton peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan sisällä, eli 15.7. saakka.

Tervetuloa mukaan!

Last modified 19.6.2019