Uusimaa / Helsinki-Espoo: HUS Nuorten camp

HUS Nuorten camp järjestetään tänä vuonna 20.- 21.4. Camp on transitiovaiheen viikonloppu – tutustumista käytäntöihin, aikuispuolen hoitoon ja vertaisiin nuoriin!

Leiri on suunnattu pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on jo siirtynyt Lastenklinikalta aikuisten puolelle, tai joiden siirtyminen on edessä viimeistään vuoden kuluttua leiristä. Valinnoissa etusijalla ovat Lastenklinikan seurannassa olleet ja ensikertaa Nuorten CAMPille osallistuvat nuoret.

Viikonlopussa on nuoria eri potilasryhmistä (syöpä, elinsiirto, lastenreuma tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus, munuais- tai maksasairaus, suolistosairaus, sydänsairaus, diabetes). Kustakin potilasryhmästä mukaan mahtuu kuusi nuorta – hae siis nopeasti mukaan! Haku on auki 2.1.-9.3. Hae mukaan täällä >>

Leirin ohjelma on monipuolista ja varmasti hauskaa ja hyödyllistä! Perjantaina kuulet asiantuntijaluentoja ja tutustut aikuispuolen hoitokäytäntöihin Meilahdessa, ja lauantaina järjestöt vastaavat ohjelmasta Nuuksion hotellilla. Viikonlopun aikana nautitaan mukavasta yhdessäolosta ja jutellaan vertaisten kanssa asiasta ja asian vierestä.

Ilmoittaudu viimeistään 9.3.! Leirin omavastuu on 20 euroa, sisältäen ohjelman, majoituksen kahden hengen huoneissa, ruokailut ja ohjelman mukaiset siirtymiset Meilahdesta Nuuksion hotelliin ja takaisin. Kysy hoitajaltasi etukäteen mahdollisuutta hakea KELAn matkakorvausta muille osuuksille.

Leirille valitaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksen mukaisesti, leirin sopivuus elämäntilanteeseen huomioiden – kerrothan hakiessasi selvästi, kuinka hyötyisit osallistumisesta! Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti. Lasku leiristä lähetetään kevään aikana.

Tapahtuman järjestelyjä koskeviin tiedusteluihin vastaa sairaanhoitaja Elina Peltonen, elina.e.peltonen@hus.fi, yhteydenotto arkisin puh 050 428 6805 arkisin klo 14 – 15.30, sekä koulutussuunnittelija Paula Mertanen, paula.mertanen@hus.fi ja puh. 050 427 2356.

Lue lisää: HUS Nuorten camp 2018

Last modified 2.2.2018