Crocojen kevätrieha 2019

Crocot (18–30-vuotiaat) tapaavat keväällä 19.-21.4.2019 valtakunnallisessa vertaisviikonlopussa Rukalla! Tapaaminen järjestetään yhteistyössä Reumanuorten ja Keliakianuorten kanssa.

Viikonlopun viettoon ovat tervetulleita kaikki 18-30-vuotiaat riippumatta siitä, missä vaiheessa sairautta on tai oletko yhdistyksen jäsen. Luvassa on irtiottoa arjesta aktiviteettien, vertaiskeskustelun ja yhdessäolon muodossa.

Majoittuminen tapahtuu Hotelli Ruka Kaarnassa kahden hengen huoneissa. Tapaamiseen ei järjestetä yhteiskuljetusta. Kimppakyydeistä ja julkisista voidaan sopia lähempänä osallistujien kesken.

Vertaistukiviikonlopun hinta on 60€ joka sisältää majoituksen ja ruoat. Lauantaina on mahdollisuus yhteiseen tekemiseen 30€ lisämaksusta. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista mieluisan: 1. Laskettelu 2. Safari 3. Hemmotteluhoidot. Lauantain ohjelma on vapaaehtoinen.

Lisätiedot sähköpostitse Nuorisotiimiltä, nuorisotiimi@ibd.fi! Ilmoittautuminen alkaa 6.1. ja päättyy 6.3. Ilmoittaudu tästä. Mukaan mahtuu 8 nopeinta ilmoittautujaa.

Tervetuloa mukaan viettämään ikimuistoista pääsiäistä Rukalle!

Vuonna 2019 järjestetään myös toinen Crocojen viikonloppu. Lisätietoja myöhemmin.

Last modified 30.1.2019