Uusimaa / Helsinki: Coloplast Oy:n yhteistyötapaaminen

Coloplast Oy järjestää asiakkailleen, potilailleen ja yhteistyökumppaneilleen yhteistyötapaamisen keskiviikkona 16.5.2018 klo 16-18 Helsingissä (os. Mannerheiminaukio 2. Paikkana toimii Kiasman kokoustila Seminaari (os. Mannerheiminaukio 2). Tilaisuudessa käsitellään potilaan oikeuksia, jotka koskevat hoitoa ja hoitotarvikkeita. Lisäksi tilaisuudessa esitellään aiheesta tehty tiedote. Se on tehty yhteistyössä potilasjärjestöjen kanssa, ja sen tarkoituksena on toimia ohjenuorana mahdollisissa haasteissa. Paikan päällä on mahdollisuus verkostoitua ja keskustella hoitotarvikkeisiin liittyvistä asioista.

Ohjelma

klo 16 Tervetuloa!

Kahvitarjoilu

klo 16.05 Eduskunnan vammaisasiain yhteistyöryhmän (VAMYT) puheenjohtajan terveiset (kansanedustaja Johanna Karimäki)

klo 16.25 Potilasjärjestöjen puheenvuorot (Akson ry, Crohn ja Colitis ry, Finnilco ry, Helsingin ja Uudenmaan Neuroyhdistys)

klo 17.00 Potilaan oikeudet (Jukka Kumpuvuori Toimitusjohtaja, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja Lakitoimisto Kumpuvuori)
-Kuinka saan sopivimman hoitotarvikkeen?
-Pikaohjeen esittely oikeudenkäyntiavustaja

klo 17.30 Hetki keskustelulle pääkaupunkiseudun käytännöistä

klo 18 Tilaisuus päättyy

Sitovat ilmoittautumiset 10.5.2018 mennessä osoitteeseen: coloplast.fi@coloplast.com tai puhelimitse 043-2113573. Kerrothan samalla mahdollisen erityisruokavaliosi.

Tervetuloa mukaan!

Last modified 20.4.2018