Tähystys edessä

Tervetuloa Crohn ja Colitis ry:n keskustelupalstalle! Jos olet yhdistyksen jäsen, kirjautumalla jäsensivuille pääset myös osallistumaan keskusteluun. Mikäli et ole aktivoinut jäsensivujasi, ota yhteyttä info(a)ibd.fi ja lähetämme sinulle jäsensivujen aktivoimislinkin. Jos et ole jäsen, tilaa tunnukset keskustelupalstalle vasemmalla olevan "etkö ole jäsen"-linkin kautta. Ohjeet keskustelupalstalle ensimmäistä kertaa kirjautuvalle käyttäjälle: Vaihda palstalla käytettävä nimimerkki keskustelupalstan sivupalkista löytyvän "Omat tiedot" -linkin kautta painamalla sivulla olevaa "Muokkaa"-nappia. Nimimerkki tulee vaihtaa, sillä keskustelupalstan nimimerkkinä näkyy oletusarvoisesti muutoin koko nimi. Omien tietojen kautta voit myös lisätä itsellesi profiilikuvan sekä lukea ja lähettää yksityisviestejä muille keskustelupalstan käyttäjille.  

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Ere 3 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #27230

  JuhanaL
  Osallistuja

  Picoprep appelsiinin makuinen?

  Luuviuluksi syntynyt

  #27247

  oppeS
  Osallistuja

  Se pahanmakuinen oli colonsteril. Viimeksi viime keväänä sain TAYS:sta jotain uutta, joka muistaakseni sekoitettiin lasilliseen vettä ja sen jälkeen juotiin vielä paljon vettä päälle. Mulla se lääke ei toiminut. Suolisto ei tyhjentynyt kunnolla. Vaikka colonsteril on pahaa eli kaks eka litraa menee suhtkoht hyvin, mutta sitten rupee yököttää, toimii aine mulla paremmin.

  #28856

  Ere
  Osallistuja

  Taitaa olla aloittajan tähystys mennyt jo. Toivottavasti kaikki sujui hyvin.
  Itse join Colonsteriliä ennen tähystystä. Ja kyllä, maku oli hirveä. Sain maun kuitenkin jotenkin siedettäväksi kun sekoitin joukkoon mehukatti tiivistettä. Suosittelen muitakin koittamaan mehutiivistettä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.