Motoristi

Tervetuloa Crohn ja Colitis ry:n keskustelupalstalle! Jos olet yhdistyksen jäsen, kirjautumalla jäsensivuille pääset myös osallistumaan keskusteluun. Mikäli et ole aktivoinut jäsensivujasi, ota yhteyttä info(a)ibd.fi ja lähetämme sinulle jäsensivujen aktivoimislinkin. Jos et ole jäsen, tilaa tunnukset keskustelupalstalle vasemmalla olevan "etkö ole jäsen"-linkin kautta. Ohjeet keskustelupalstalle ensimmäistä kertaa kirjautuvalle käyttäjälle: Vaihda palstalla käytettävä nimimerkki keskustelupalstan sivupalkista löytyvän "Omat tiedot" -linkin kautta painamalla sivulla olevaa "Muokkaa"-nappia. Nimimerkki tulee vaihtaa, sillä keskustelupalstan nimimerkkinä näkyy oletusarvoisesti muutoin koko nimi. Omien tietojen kautta voit myös lisätä itsellesi profiilikuvan sekä lukea ja lähettää yksityisviestejä muille keskustelupalstan käyttäjille.  

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  JuhanaL 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #27231

  JuhanaL
  Osallistuja

  No täällä yksi motoristi myös satakunnasta, kiukaisista, matkaenduroita harrastelen, myös piikit löytyy pariin pyörään. Tallissa pari yammun superteneree, ja 3 suizan pikkutohtoria. Crohnia sairastelen, ja mettäleirit on nounou, Oon jäänyt pois näistä lapin turneista, ja viime kesä meni leikkauksesta toipuessa, lihakset meni käytännössä nälkiintyessä ennen leikkausta, joten mopot tuntuu tosi raskailta nyt,mutta yritetään kuntoutua. Alla vielä 2010 saatu aivoslaagi, mistä jäin pysyvästi eläkkeelle, opettelin käveleen jne, vuoden oli kortti veks.
  Nyt Piikit pitäis vaihtaa alle superiin kun saa nämä lumet siivottua… Pohjolan kurapyörä foorumilla myös nimimerkillä Juhana, mutta taukoa ollut nyt kun arki on syönyt voimat; biologiset ym. On menossa, mutta olo silti kurja.

  Luuviuluksi syntynyt

  #27248

  oppeS
  Osallistuja

  Hei! Kiitos yhteydenotostasi. Lähetinkin Sinulle eilen viestin YV:nä.
  Luulisi että joukossamme on myös muita motoristeja- niin naisia kuin miehiä.
  Rohkeasti vain yhteydenottoja, niin kesällä voidaan tavata.
  T. Seppo

  #27250

  JuhanaL
  Osallistuja

  Kiitos itsellesi, kun aloitit aiheen, siihen on nyt muidenkin helppo kirjoittaa! Itellä ei tullut mieleen kysellä täällä muita motoristeja, ja lisäksi kärsin aloitekyvyttömyydestä. Tosiaan olisi kiva joku kokoontuminen kesemmällä! Katsotaanpa, kuinka monta saadaan mukaan!

  Luuviuluksi syntynyt

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.