kesäinen koivumetsä

Motoristi

Merkitty: 

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #24776
  oppeS
  Osallistuja

  Hei! Tiedustelen onko muita motoristeja, joilla ibd? Itse sairastuin pari vuotta sitten ja vuodesta 2010 olen harrastanut moottoripyöräilyä. Ajan pääsääntöisesti sorateitä ja pakon sanelemana asfaltilla. Sairauden/ lääkityksen tuoma huono kunto estää monien päivien reissut- valitettavasti. Se, jos mikä ” ottaa päähän” kun ei jaksa.
  Mikäli löytyisi täältä Pirkanmaalta ( myös muut alueet eivät ole poissuljettuja) samanhenkisiä ajokavereita, niin vastaapa tänne.
  Terveisin Seppo

  #27231
  JuhanaL
  Osallistuja

  No täällä yksi motoristi myös satakunnasta, kiukaisista, matkaenduroita harrastelen, myös piikit löytyy pariin pyörään. Tallissa pari yammun superteneree, ja 3 suizan pikkutohtoria. Crohnia sairastelen, ja mettäleirit on nounou, Oon jäänyt pois näistä lapin turneista, ja viime kesä meni leikkauksesta toipuessa, lihakset meni käytännössä nälkiintyessä ennen leikkausta, joten mopot tuntuu tosi raskailta nyt,mutta yritetään kuntoutua. Alla vielä 2010 saatu aivoslaagi, mistä jäin pysyvästi eläkkeelle, opettelin käveleen jne, vuoden oli kortti veks.
  Nyt Piikit pitäis vaihtaa alle superiin kun saa nämä lumet siivottua… Pohjolan kurapyörä foorumilla myös nimimerkillä Juhana, mutta taukoa ollut nyt kun arki on syönyt voimat; biologiset ym. On menossa, mutta olo silti kurja.

  Luuviuluksi syntynyt

  #27248
  oppeS
  Osallistuja

  Hei! Kiitos yhteydenotostasi. Lähetinkin Sinulle eilen viestin YV:nä.
  Luulisi että joukossamme on myös muita motoristeja- niin naisia kuin miehiä.
  Rohkeasti vain yhteydenottoja, niin kesällä voidaan tavata.
  T. Seppo

  #27250
  JuhanaL
  Osallistuja

  Kiitos itsellesi, kun aloitit aiheen, siihen on nyt muidenkin helppo kirjoittaa! Itellä ei tullut mieleen kysellä täällä muita motoristeja, ja lisäksi kärsin aloitekyvyttömyydestä. Tosiaan olisi kiva joku kokoontuminen kesemmällä! Katsotaanpa, kuinka monta saadaan mukaan!

  Luuviuluksi syntynyt

  #31666
  oppeS
  Osallistuja

  Tervehdys pitkästä aikaa! Ei tullut viime kesänä käytyä siellä päin ajelulla. Jostain syystä(Crohn) , kun edellisenä kesän jaksoi perättäisinä päivinä ajaa jopa reilu 300 km, niin viime kesänä 100 km yhden päivän aikana meni hyvin. Jos yli, niin seuraava päivä meni huilatessa. Kai vielä ajat?
  Ei tänne sivustolle ole tunkua ollut! Olisi luullut, että muitakin motoristeja on!
  Missäs te muut olette???

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.