Mercaptopurin

Tervetuloa Crohn ja Colitis ry:n keskustelupalstalle! Jos olet yhdistyksen jäsen, kirjautumalla jäsensivuille pääset myös osallistumaan keskusteluun. Mikäli et ole aktivoinut jäsensivujasi, ota yhteyttä info(a)ibd.fi ja lähetämme sinulle jäsensivujen aktivoimislinkin. Jos et ole jäsen, tilaa tunnukset keskustelupalstalle vasemmalla olevan "etkö ole jäsen"-linkin kautta. Ohjeet keskustelupalstalle ensimmäistä kertaa kirjautuvalle käyttäjälle: Vaihda palstalla käytettävä nimimerkki keskustelupalstan sivupalkista löytyvän "Omat tiedot" -linkin kautta painamalla sivulla olevaa "Muokkaa"-nappia. Nimimerkki tulee vaihtaa, sillä keskustelupalstan nimimerkkinä näkyy oletusarvoisesti muutoin koko nimi. Omien tietojen kautta voit myös lisätä itsellesi profiilikuvan sekä lukea ja lähettää yksityisviestejä muille keskustelupalstan käyttäjille.  

Crohn ja Colitis ry Foorumit Lääkehoidot Mercaptopurin

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Itätuuli 3 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #28804

  Sussu
  Osallistuja

  Onko kenelläkään käytössä mercaptopurin nimistä lääkettä? Joudun vaihtamaan azamunin tuohon, koska azamunia ei enää saa apteekeista. Onko teillä ollut mitään sivuvaikutuksia? Azamunia olen syönyt yli 10 vuotta eli nyt jännittää miten uuden lääkkeen kanssa käy.

  • Tätä vastausta muokkasi 4 kuukautta, 1 viikko sitten  Sussu.
  #28851

  Itätuuli
  Osallistuja

  Turhaan olet huolissasi, sillä Azamun hajoaa elimistössä merkaptopuriiniksi. Tuttu aine siis ja solunsalpaajia kumpikin. Azamunin rinnakkaislääke Imurel on edelleen olemassa, jos ihan samaa haluaa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.