luminen maisema

Imurel

Merkitty: 

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #22939
  Minnie
  Osallistuja

  Taisin äsken laittaa viestin väärään kohtaan. Mutta tänne lyhyemmin: voiko kaikki Imurelit 3x 50 mg ottaa jo aamulla?

  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 4 kuukautta sitten Minnie.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 4 kuukautta sitten Minnie.
  #22991
  Marko_71
  Valvoja

  Mun mielestä voi. Se on tärkein miten sulle itselle se parhaiten sopii. Joillekin tulee huonovointisuutta ja ottavat siksi illalla. Itse olen tuota mieleni mukaan riippuen annoksesta.

  Crohn- jokaisen oma henkilökohtainen pieni sota....

  #22992
  Minnie
  Osallistuja

  Kiitos vastauksestasi, Marko. Kysyisin vielä, otatko sinäkin koko päivän Imurel-annoksen kerralla. Koska Imurelin kanssa pitää ottaa huomioon ruokailut ja erityisesti maitotuotteet, lääkkeen ottaminen kaksi kertaa päivässä on osoittautunut minulle vaikeaksi. Toki ohjeissa sanotaan, että ne voi ottaa mahdollisen pahoinvoinnin estämiseksi aterian yhteydessäkin, mutta jos siis yrittäisin toimia mahdollisimman tuloksellisesti. Lääkäri määräsi minulle lääkkeet aamuun ja iltaan. Hoitajakin epäili, että voi ottaa kerran päivässä, mutta ei ollut varma. Onko sinulle tullut sivuvaikutuksia Imurelista? Ainakaan lääkeselostuksen tekstien mukaan Imurel ei ole täysin samanlainen lääke kuin Azamun, jota on kommentoitu paljon enemmän.

  #22993
  Marko_71
  Valvoja

  Mä olen ottanut azamunin/imurelin ennen aamupalaa aina. Kummastakaan ei ole tullut haittoja. Imurel nyt käytössä kun täällä ei ikinä ole apteekissa azamunia silloin kun sitä haen 🙂 Tällä hetkellä otan 50 mg aamulla ja loput 100 mg illalla ennen nukkumaan menoa. Mulle ei ole merkitystä vaikka ottaisin kaikki kerrallakin. Aikasemmin otin kaikki aamulla vaikka oli 200 mg käytössä.

  Crohn- jokaisen oma henkilökohtainen pieni sota....

  #22994
  Minnie
  Osallistuja

  Kiitos paljon, Marko!

  #29734
  Asta VISTBACKA
  Osallistuja

  Hei,olen käyttänyt Imurel 50 ja on kovia lihas/nivel kipuja aina liikkuessa,ei muuten.Onko kenelläkään muulla tämmösiä kokemuksia ? Jos, niin kuinka kauan kestävät ?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.