Imurel

Tervetuloa Crohn ja Colitis ry:n keskustelupalstalle! Jos olet yhdistyksen jäsen, kirjautumalla jäsensivuille pääset myös osallistumaan keskusteluun. Mikäli et ole aktivoinut jäsensivujasi, ota yhteyttä info(a)ibd.fi ja lähetämme sinulle jäsensivujen aktivoimislinkin. Jos et ole jäsen, tilaa tunnukset keskustelupalstalle vasemmalla olevan "etkö ole jäsen"-linkin kautta. Ohjeet keskustelupalstalle ensimmäistä kertaa kirjautuvalle käyttäjälle: Vaihda palstalla käytettävä nimimerkki keskustelupalstan sivupalkista löytyvän "Omat tiedot" -linkin kautta painamalla sivulla olevaa "Muokkaa"-nappia. Nimimerkki tulee vaihtaa, sillä keskustelupalstan nimimerkkinä näkyy oletusarvoisesti muutoin koko nimi. Omien tietojen kautta voit myös lisätä itsellesi profiilikuvan sekä lukea ja lähettää yksityisviestejä muille keskustelupalstan käyttäjille.  

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Asta VISTBACKA 3 viikkoa sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #22991

  Marko_71
  Valvoja

  Mun mielestä voi. Se on tärkein miten sulle itselle se parhaiten sopii. Joillekin tulee huonovointisuutta ja ottavat siksi illalla. Itse olen tuota mieleni mukaan riippuen annoksesta.

  Crohn- jokaisen oma henkilökohtainen pieni sota....

  #22992

  Minnie
  Osallistuja

  Kiitos vastauksestasi, Marko. Kysyisin vielä, otatko sinäkin koko päivän Imurel-annoksen kerralla. Koska Imurelin kanssa pitää ottaa huomioon ruokailut ja erityisesti maitotuotteet, lääkkeen ottaminen kaksi kertaa päivässä on osoittautunut minulle vaikeaksi. Toki ohjeissa sanotaan, että ne voi ottaa mahdollisen pahoinvoinnin estämiseksi aterian yhteydessäkin, mutta jos siis yrittäisin toimia mahdollisimman tuloksellisesti. Lääkäri määräsi minulle lääkkeet aamuun ja iltaan. Hoitajakin epäili, että voi ottaa kerran päivässä, mutta ei ollut varma. Onko sinulle tullut sivuvaikutuksia Imurelista? Ainakaan lääkeselostuksen tekstien mukaan Imurel ei ole täysin samanlainen lääke kuin Azamun, jota on kommentoitu paljon enemmän.

  #22993

  Marko_71
  Valvoja

  Mä olen ottanut azamunin/imurelin ennen aamupalaa aina. Kummastakaan ei ole tullut haittoja. Imurel nyt käytössä kun täällä ei ikinä ole apteekissa azamunia silloin kun sitä haen 🙂 Tällä hetkellä otan 50 mg aamulla ja loput 100 mg illalla ennen nukkumaan menoa. Mulle ei ole merkitystä vaikka ottaisin kaikki kerrallakin. Aikasemmin otin kaikki aamulla vaikka oli 200 mg käytössä.

  Crohn- jokaisen oma henkilökohtainen pieni sota....

  #22994

  Minnie
  Osallistuja

  Kiitos paljon, Marko!

  #29734

  Asta VISTBACKA
  Osallistuja

  Hei,olen käyttänyt Imurel 50 ja on kovia lihas/nivel kipuja aina liikkuessa,ei muuten.Onko kenelläkään muulla tämmösiä kokemuksia ? Jos, niin kuinka kauan kestävät ?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.