Crohn ja alkoholi

Tervetuloa Crohn ja Colitis ry:n keskustelupalstalle! Jos olet yhdistyksen jäsen, kirjautumalla jäsensivuille pääset myös osallistumaan keskusteluun. Mikäli et ole aktivoinut jäsensivujasi, ota yhteyttä info(a)ibd.fi ja lähetämme sinulle jäsensivujen aktivoimislinkin. Jos et ole jäsen, tilaa tunnukset keskustelupalstalle vasemmalla olevan "etkö ole jäsen"-linkin kautta. Ohjeet keskustelupalstalle ensimmäistä kertaa kirjautuvalle käyttäjälle: Vaihda palstalla käytettävä nimimerkki keskustelupalstan sivupalkista löytyvän "Omat tiedot" -linkin kautta painamalla sivulla olevaa "Muokkaa"-nappia. Nimimerkki tulee vaihtaa, sillä keskustelupalstan nimimerkkinä näkyy oletusarvoisesti muutoin koko nimi. Omien tietojen kautta voit myös lisätä itsellesi profiilikuvan sekä lukea ja lähettää yksityisviestejä muille keskustelupalstan käyttäjille.  

Crohn ja Colitis ry Foorumit IBD ja ravitsemus Crohn ja alkoholi

Merkitty: ,

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  oppeS 1 vuosi, 2 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #13069

  Maurizio
  Osallistuja

  Joskus tulee viinaxia otettua,mutta kohtuudella.En ole huomannut
  että siitä mitään erityistä haittaa olisi.Lääkärikin sanoi että
  Kohtuudella!

  #16908

  JariTre
  Osallistuja

  Iselleni sopii viini, ei vaikuttaisi olevan mitään haittavaikutuksia. Olut ei todellaan käy, lonkero pienissä määrin on ok. Viina (kosken…), ei käy ja epäilen koska siinä on viljaa…

  #25054

  ulriikka
  Osallistuja

  Käytän alkoholia viikoittain, lähinnä viinejä. Myös gluteeniton olut menne. Alkoholista ei ole haittaa, jos pysyttelee kohtuudessa. Vahvat juomat, kuten konjakki tai vaikka pullo viiniä on haitaksi. Vatsa on sitten löysänä seuravana päivänä.

  #25203

  oppeS
  Osallistuja

  Ohjeeksi TAYS:sta sain, että kohtuudella voi alkoholia ottaa kunhan ei ’päihdy’ eli tule humalaan.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.