kesäinen koivumetsä

Ilmaise mielenkiintosi hallitustyöskentelyyn!

Haluatko mukaan vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja toimimaan yhdistyksen luottamushenkilönä? Hallituksessa tämä onnistuu! Hallitukseen toivotaan osaamista esimerkiksi vaikuttamistyöstä, yhteiskunta-asioista, sosiaali- ja terveyspolitiikasta ja markkinointiviestinnästä.

Hallituksella on tärkeä rooli yhdistyksen toiminnassa. Hallituksessa pääset vaikuttamaan yhdistyksen asioihin luottamushenkilönä. Hallitustyöskentely antaa paljon, mutta myös vaatii sitoutuneisuutta ja ajankäyttöä. Hallituksen jäsenenä toimiminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä.  Pääset myös osallistumaan koulutuksiin ja kokouksiin, joita voit hyödyntää myös omassa työelämässä ja opinnoissa. Tämän lisäksi voit tuoda oman osaamisesi hallitustyöskentelyyn. Hallitus kokoontuu neljästä kuuteen kertaa vuodessa.

Crohn ja Colitis ry:n hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa. Tänä vuonna syyskokous järjestetään Tampereella, Syyspäivien yhteydessä lauantaina 9.11. Syyskokoukseen osallistuvat valitsevat uuden hallituksen kokouksessa tehtyjen esitysten perusteella. Jos esityksiä tulee enemmän kuin hallituksessa on paikkoja, syyskokous valitsee hallituksen äänestämällä.

Lähetä esittelysi!

Jos olet kiinnostunut toimimaan hallituksessa, vastaa alla oleviin kysymyksiin ja lähetä ne osoitteeseen ulla.suvanto(a)ibd.fi 31.10. mennessä.
– Lyhyt esittely itsestäsi
– Miten hallitus ja sen jäsenet voivat tukea yhdistyksen toimintaa?
– Minkälaista osaamista sinulla on tarjota hallitustyöskentelyyn?
– Pystytkö sitoutumaan hallitustyöskentelyyn kahdeksi vuodeksi?

Esittelyt julkaistaan kokousmateriaalien yhteydessä nettisivuilla ennen syyskokousta. Kiinnostuksensa hallituksen jäseneksi voi esittää myös vasta syyskokouksessa.

Otathan huomioon, että jonkun syyskokouksessa läsnä olevan pitää tehdä esitys hallituksen jäsenistä. Mikäli esitettävä henkilö ei ole paikalla, tulee esittelijän kertoa esitettävän kokemus ja asiantuntemus asiasta päättäville jäsenille. Esittelijällä tulee olla myös esiteltävän henkilön suullinen suostumus, että on käytettävissä hallituspaikkoja täytettäessä.

Jos kiinnostuit, voit lukea hyvistä hallintotavoista järjestöissä tämän linkin takaa >> Hallitusasiat löytyvät sivulta 12 eteenpäin.

Yhdistyksen hallituksen nykyisen kokoonpanon löydät täältä >>